{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Saltarello 1996

1.097 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Cecilie pigen!!
Kvinde | 24 år | Oprettet: 20. okt 2012


Arabisk fuldblod (OX) Saltarello

Fødselsår:
1996
Højde:
1,57 deromkring:) jeg elsker hans højde:)
Temperament
Han har ikke det højeste temperament, han er ikke særlig stædig eller noget, meget nem at styre og sådan noget. Jeg er meget let ved tøjlerne, hvilket han også har brug for. I stedet brugerne jeg mine schenkler meget til at styre:)
Men selvom han har levet hele sit liv på rideskolen, bliver han stadig bange for forskellige ting som som kegler eller bomme, kan glemme at han dagen før gik han forbi dem uden problemer og så den næste dag være rædselslangen.. nå men ellers er han rigtig dejlig:))
Gangarter
Skridt: han har en dejlig energisk skridt ik for hurtigt ikke for langsom:)

Trav: han har en virkelig dejlig trav synes jeg!:)) Han har en meget blød trav hvor han går dejligt til den, tilpas hurtig og sådan:)

Galop: Han har også en dejlig galop, medmindre han synes at skal sætte farten en "lille" smule op..

Engang hvor jeg red 2 timer på ham, først hele den ene time i skridt, og bagefter i trav og galop. der syntes han alligevel at nu havde han gået rundt i en hel time så da jeg skulle i galop, jordede han af sted.. jeg hang heldigvis fast:)
Stævner
Har ikke været til stævner endnu:)
Stamtavle
mor:fioella
far:sharian 00 542


farfar:Shagal
farmor:shagieh

mf:kuhaylan zaid
mm:fanciful

fff:shagay
ffm:48 siglavy bagdady
Køn
En dejlig Vallak:)
Bemærkninger
Saltarello er en rigtig dejlig hest, som altid har krudt i sig:) han er ikke så glad for farlige ting som bomme i hjørnet og andre ukendte ting. jeg prøver at få ham fra det og det går også meget godt:)
jeg kan virkelig godt lide Saltarello for sin energi og bare den måde han er på:)<3

Han er en rideskolehest, som er den hest jeg arbejder mest med.
Han er ikke såå glad for at springe for de der standere kunne jo være farlige monstre ikke? ;)

Saltarello har ikke det bedste ry oppe rideskolen.. han bliver ofte omtalt med et smil på læben og tanken om at man aldrig ved hvad han kan finde på:) vores ridelære hader ham!! Hæhæ men jeg kan nu godt lide ham som han er :D
Jeg elsker at ride på ham fordi han har sådan en indre energi, men samtidig kan man også få ham til at slappe helt af. I ang tid er han blevet forstået forkert. der har i lang tid ikke været nogen der rigtig seriøst har prøvet at arbejde med ham. Men jeg elsker at arbejde med ham! han vil altid gerne samarbejde med en, man skal bare lære ham at kende og han vil gøre alt for en!<3 jeg synes altid man får en dejlig ridetime på ham!:D

Pga. at Saltarello er blevet tilredet meget hårdt til ved tøjlerne har han en balance af lort! Hvilket også er grunden til at jeg to gange er faldet af ved at han simpelthen er gledet. Den ene af gangene fik jeg en mindre hjernerystelse... Men det må vi arbejde på!

han er fuldblods araber og han er også mærket men man kan bare ikke se det på billederne ;D

Saltarello!! du gør mig til en bedre person!!<3
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Saltarello
Annonce